Seminte de Armurariu

Armurariu este o plantă ţepoasă, de vre-un metru înălţime, cu tulpini şi frunze de un verde şters, cu flori roşiatice, care fac  seminţe cu un gust amărui.  In seminţele sale se ascund substanţe  benefică asupra ficatului.
Seminţele de armurariu le găsim în magazinele naturiste, sub formă de ceai, pulbere, ulei  sau preparate sub formă de tinctură.
Boli în care se folosesc seminţele de armurariu:hepatita virala A,B,C, icter,insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, diskinezie biliară, litiaza biliară, intoxicaţie cu metanol, cu tetraclorura de carbon, cu metale grele (plumb, mercur), cu medicamente care atacă ficatul ,alcoolism, psoriazis. Seminţele de armurariu sunt  sunt un inamic redutabil al cancerului .Ele sunt recomandate atât persoanelor sănătoase, pentru a preveni aceasta maladie, cât şi celor deja bolnave, pentru a o putea combate şi pentru a-i diminua efectele nefaste asupra organismului.
Combaterea efectelor adverse ale chimioterapiei : este un domeniu de maximă importanţă pentru cei care au făcut sau sunt  la medicaţia de sinteză, pentru combaterea bolii canceroase. Seminţele de armurariu ,sunt printre puţinele remedii cunoscute care au eficienţă dovedită în combaterea teribilelor efecte adverse ale citostaticelor.
Alte forme de cancer, în care studiile  au pus în evidenţă acţiunea curativă a armurariului, sunt cancerul pulmonar, cancerul la sân, cancerul ovarian, cancerul la intestinul gros şi cancerul de piele.

Post Your Comment Here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *