Secretele unui zâmbet de vedetă de Hollywood!

Zâmbetul este una dintre formele cu care comunicăm cu ceilalți. O dantură frumoasă ne face să ne simțim mai încrezători în forțele proprii, pentru că ne scutește de multe complexe. Din păcate, nu toți ne putem lăuda cu acest lucru, dar spre mulțumirea noastră, acum există multe soluții pentru a avea un zâmbet de vedetă! Dar pentru că spațiul este unul insuficient, în rândurile următoare vom încerca să îți oferim cele mai bune soluții pentru dinți albi, strălucitori și frumoși!

Cauze ce pot determina îngălbenirea dinților

Chiar dacă te speli regulat pe dinți și ai mare grijă de sănătatea ta orală, există unii factori care pot duce la îngălbenirea acestora, iar visul tău de a avea un zâmbet de vedetă este tot mai departe de tine! În primul rând, trebuie să știi că și anumite mâncăruri și băuturi pot afecta albul natural al dinților. Cafeaua, ceaiul, unele băuturi carbogazoase sunt doar câteva exemple. De asemenea, anumite fructe, intens colorate, pot duce la îngălbenirea lor. Tot la categoria alimente care pot afecta negativ culoarea dinților intră și pastele, preferatele celor mai mulți dintre noi.

Ce poți face pentru un zâmbet de vedetă!

Există numeroase metode care te pot ajuta să îți îndeplinești visul de a avea un zâmbet de vedetă de Hollywood, iar unele dintre ele pot fi realizate chiar acasă. Pe cele mai bune dintre ele ți le vom prezenta și noi, pe scurt, în rândurile care urmează!

Apelează la medicul stomatolog!

Pentru a avea un zâmbet alb, așa cum îți dorești, este important să ai o sănătate orală perfectă. Pentru aceasta, mergi regulat la medicul stomatolog, care va putea să îți rezolve rapid toate problemele, înainte ca acestea să devină prea grave. De asemenea, te poate ajuta să ai o dantură precum marile vedete, albă și frumoasă. Există unele proceduri cu care acesta îți poate îndeplini visul, așa că nu mai aștepta prea mult!

Apă de gură!

După ce ne spălăm pe dinți, cei mai mulți dintre noi folosim apă de gură! Dar știai că alegerea acesteia nu trebuie făcută chiar la întâmplare, deoarece alcoolul conținut de multe dintre aceste produse poare duce la uscarea cavității bucale. Cu toate acestea, există și produse de calitate, pe care le poți folosi cu încredere pentru a avea un zâmbet de vedetă de cinema!

Pastă de dinți cu cărbune!

Pasta de dinți care printre ingredientele sale are și cărbune este recunoscută pentru faptul că te ajută să ai dinții albi, așa cum îți dorești. Potrivit specialiștilor, cărbunele are proprietăți adezive, ceea ce înseamnă că te ajută să atragi petele de la suprafața dinților, în speciale cele cauzate de anumite mâncăruri sau băuturi.

Dublu ajutor pentru tine!

Pentru ca dorința ta de a avea un zâmbet de vedetă să devină mai repede realitate, avem pentru tine un ajutor de nădejde. Apa de gură cu triplă acțiune de la Equilibra, combină acțiunea calmantă a gelului de (30%) cu cea a extractului de nalbă și lichen islandic, cu rol antiinflamator, reducând acumularea de bacterii în gură, cu ulei de tea tree și grapefruit pentru gingii sănătoase, Xylitol pentru reducerea acidității din cavitatea bucală împiedicând astfel bacteriile să formeze tartrul și cariile dentare. De asemenea, începe să folosești Carbo Gel Purificant, gel pentru dinți cu cărbune activ de la Equilibra este o formulă de pastă de dinți blândă, cu gust plăcut, proaspăt, fără zahăr. Formula specială combină acțiunea calmantă a gelului de Aloe Vera, prezent în formulă în proporție de 30%, cu acțiunea antiseptică a uleiului de tea tree, și cu acțiunea antiinflamatorie a escinei, principiul activ din fructele de castan. Acum, le poți găsi chiar aici, la un preț special.

Dacă este folosită în mod regulat, cu un periaj al dinților ce durează timp de cel putin un minut, protejează împotriva depunerilor inestetice și a petelor cauzate de fumat, cafea, ceai negru, etc. Protejează împotriva cariilor dentare, a tartrului și asigură o respirație proaspătă. Mentolul revigorează cavitatea bucală într-un mod natural. Nu are acțiune agresivă asupra smalțului dinților si a gingiilor.

Folosește periuțe electrice

Multă lume consideră periuțele electrice drept un moft. Unul chiar costisitor, dacă stai și te gândești că trebuie ca periuța de dinți trebuie înlocuită la fiecare trei luni. Și, chiar dacă în cazul periuței electrice înlocuiești doar capul, tot este o cheltuială destul de mare, așa că mulți dintre noi preferăm periuța clasică în special din motive economice. Cu toate acestea, specialiștii sunt de părere că periuțele electrice, în special cele pe bază de vibrații sonice, îndepărtează mult mai eficient placa dentară. De asemenea, cele mai multe dintre aceste modele sunt prevăzute cu un temporizator, care te anunță când au trecut cele două minute, durata periajului ideal.

Pastă de dinți colorată

Ai văzut, desigur, pe rafturile magazinelor sau în farmacii, mai multe tipuri de pastă de dinți, inclusiv colorată. Roșie, sau neagră, în funcție de ingredientele conținute. Nu, nu este vorba despre un moft al producătorilor, ci este vorba de produse mult mai eficiente în albirea dinților, dar care îndepărtează și mai bine bacteriile din cavitatea bucală. Încearcă și tu și te vei convinge că avem dreptate.

Un vis devenit realitate!

În zilele noastre, albirea dinților este o operațiune extrem de simplă. Cert este că indiferent spre care metodă îți îndrepți atenția, apelarea la un medic stomatolog sau folosești unul dintre trucurile pe care ți le-am prezentat, rezultatul final va fi că vei avea zâmbetul frumos, ca de vedetă, pe care ți l-ai dorit. De fapt, poți spune că albirea dinților s-a produs în doar două minute, adică exact timpul recomandat de medicii stomatologi pentru un periaj corect!

Nu uita însă niciodată însă că îngrijirea dinților nu înseamnă doar albirea lor. Un zâmbet ca al unui star de cinema înseamnă și dinți sănătoși, fără carii. Dacă îngrijirea lor se face în mod corect, te poți lăuda cu o dantură de invidiat chiar și la vârste mai înaintate.

Periajul dinților de minim două ori pe zi, la care se mai adaugă și folosirea metodelor complementare de igienă sunt recomandarea medicilor stomatologi dacă vrei să ai parte de o dantură sănătoasă și puternică!

Post Your Comment Here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *