Cum să te simți bine în pielea ta, deși nu mai ai 20-25 de ani? Noi știm răspunsul!

Cum să te simți bine în pielea ta deși nu mai ai 20-25 de ani? Noi știm răspunsul!

De-a lungul timpului, conceptele unanim acceptate legate de frumusețe au suferit diverse schimbări și transformări. Totuși, încă din cele mai vechi timpuri, femeile și corpul lor au fost asociate cu ideea de armonie și delicatețe, de proporționalitate. Și adevărul este că noi, ca femei, ne simțim bine atunci când știm că arătăm bine. Dar ce ne facem când trecerea timpului nu este in favoarea noastră, când organismul nu mai are aceeași cantitate de estrogeni, hormoni feminini cu rol, printre altele, în distribuția uniformă și armonioasă a grăsimii ?

Începem să nu mai fim satisfăcute cu aspectul nostru exterior și parcă și încrederea în noi înșine se șubrezește. Încercăm diete peste diete, ne înfometăm, iar nesiguranța în noi inșine începe să își pună amprenta atât în viața noastră personală, cât și în cea profesională. Pentru că, nu este așa, dacă ne simțim bine cu noi înșine, aceasta se reflectă asupra oamenilor din jur, precum si asupra tuturor activităților pe care le întreprindem.
Deci dacă ai trecut de vârsta de 30 de ani și simți că organismul tău nu mai elimină grăsimile cum o făcea odată, ba mai mult, acestea se adună parcă, distribuindu-se inegal pe diverse zone ale corpului tău, dacă toate dietele si exercițiile fizice nu te-au ajutat ci doar te-au epuizat, aducându-ți un surplus de stres și nemulțumire în viață, atunci cu siguranță nu ai descoperit încă efectele benefice și definitive ale Re-Code.

Ce este Re-Code?
Este un supliment alimentar destinat re-echilibrării hormonale a femeii de peste 30 de ani. Produsul este unul 100% natural (nu conține nicio substanță străină), având în componență 3 conservanți naturali ( lămâie, acid lactic, sorbitol) și un îndulcitor fără calorii (sucraloza).
Cât se poate slăbi cu Re-Code?
Studiile clinice efectuate de firma producătoare la Universitatea din Pavia (Italia), au arătat că în aproximativ 2 luni, se poate slăbi, în medie, până la 4 kg, rezultatul putând varia in funcție de: greutate de la care se pornește, nivelul personal de hormoni de estrogeni, stilul de viață personal.
Necesită Re-Code si un regim alimentar?
Ca în orice domeniu și lucru efectuat, excesele nu sunt niciodată binevenite. De aceea, împreună cu acest supliment alimentar, este recomandată o dietă echilibrată, cu evitarea produselor bogate în calorii. Totodată, pentru un stil de viață armonios, puțină mișcare în fiecare zi contribuie la un organism sănătos si la creșterea secreției de endorfine care determină o stare de bună-dispoziție.

Re-Code are și efecte adverse?
Re-Code este suplimentul alimentar care asigură un nivel ideal de , neproducând dezechilibre de niciun fel în funcționalitatea organismului. În cazul utilizării și întreruperii aportului de Re-Code, corpul nostru nu va suferi un fenomen de recădere , mai bine cunoscut sub numele de efect yo-yo (îngrășare la loc sau mai mult). Totuși, pentru efecte vizibile se recomandă utilizarea Re-Code pe o perioadă neîntreruptă de minim 2-3 luni.

Deci? Ce așteptăm? Vrem să fim fericite cu noi înșine sau nu?

Post Your Comment Here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *