Aloe Vera Integral Bio Elemente

Aloe Vera si beneficiile nestiute….

Aloe Vera Integral Bio Elemente

Aloe conţine un complex de substanţe benefice, printre care aloina şi aloemodina. Aloina este un lichid galben-lăptos, situat imediat sub coaja frunzei şi care este folosit de mii de ani ca laxativ, sub formă de prafuri sau ca atare.

Alte substanțe specifice gelului de aloe sunt mucopolizaharidele, substanțe extrem de benefice în tratarea cancerului, a ulcerului, în reglarea imunității. De fapt, gelul de aloe acționează ca un imuno-modulator care crește imunitatea scăzută și temperează acțiunea destructivă întâlnită în bolile autoimune.
Gelul de aloe are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, fiind ideal în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii.
Gelul de aloe vera întăreşte sistemul imunitar şi are efecte antibiotice, antiinflamatorii şi antiseptice, care ajută la tratarea anumitor probleme ale pielii precum eczemele şi psoriazisul.
Un consum regulat de aloe normalizează tranzitul intestinal, promovând sănătatea sistemului digestiv, funcția hepatică, creşte absorbţia de proteine, ameliorează arsurile la stomac şi are efect calmant asupra gingiilor şi ţesuturilor bucale moi. Planta de aloe este o sursă bogată de minerale precum calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru si zinc, dar este şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic, care nu pot fi asimilate corespunzător doar prin alimentaţie.aloe vera integral

Gelul de aloe ar trebui să fie obţinut prin presarea la rece a frunzelor proaspete, sucul translucid şi sălciu fiind extras din partea cărnoasă. Din păcate, foarte mulți procesatori, în special cei din SUA, nu respectă această cerință, care protejează toate principiile active ale gelului de aloe. De regulă, se iau câte 50 ml de gel, pe stomacul gol, de două ori pe zi, pentru a îmbunătăţi digestia, pentru a preveni şi combate candidoza şi alte infecţii cu fungi, pentru tratarea hiperacidităţii şi a colitei, a sindromului colonului iritabil, prevenirea sau susținerea tratamentului în cancer de colon, în cancer gastric, cancer hepatic, cancer de piele, dar nu numai. Mai multe vezi aici.

Post Your Comment Here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *