Trucuri care te ajută să slăbești mai ușor!

Îți dorești din toată inima să mai dai jos câteva dintre kilogramele în plus, dar cu toate acestea parcă eforturile tale sunt în zadar. Privațiuni alimentare, ceva mai multă mișcare fizică, dar parcă nu reușești să slăbești în așa fel încât să fii mulțumit/ă de rezultat. Ei bine, este posibil să nu dai atenția cuvenită unor amănunte care pot să facă diferența, și de aceea am decis să îți vorbim acum despre ele. Vei rămâne surprins/ă cum o dată respectate, acestea chiar au efect și tu poți pierde mai ușor în greutate.

Hidratează-te mai bine

Hidratarea incorectă sau insuficientă! Aceasta este cea mai mare greșeală a celor care vor să slăbească: uită să îi dea importanța cuvenită hidratării. Din păcate, acesta poate fi un motiv bun pentru care nu reușești să slăbești așa cum trebuie. Dacă vrei un truc care să te ajute, poți încerca să bei, înainte cu 30 de minute de fiecare masă, 500 de ml de apă. Nu doar că nu vei mai simți foamea atât de puternic, ci vei reuși să mărești rata metabolismului.

Nu uita de

Înainte de a începe orice regim de , organismul trebuie să treacă printr-o etapă de detoxifiere. Dacă vei proceda astfel, vei pregăti organismul pentru procesul de pierdere în greutate, și astfel să îți fie mai ușor să slăbești. Există numeroase metode de deoxifiere, dar dacă vrei una eficientă și nu atât de dură pentru organism, poți să o faci cu ajutorul unui supliment alimentar complex de la Equilibra, o formulă lichidă concentrată care se diluează în apă, ce conține 8 extracte de plante, cu gust plăcut de lime, cu funcție drenantă și depurativă.

Păpădia și brusturele coținute reglează funcția depurativă a organismului, armurariul sau laptele de ciulin, curcuma și anghinarea sunt un suport necesar pentru buna funcționare a activității hepato- biliare, iar sparanghelul, frunzele de boldo și frunzele de coacăz negru ajută drenarea lichidelor corporale și buna funcționare a tractului urinar.

Concentrează-te pe mâncare

Ar fi de preferat ca atunci când mănânci să lași deoparte orice altă activitate și să te concentrezi pe ce ai în farfurie. În caz contrar, riști să mănânci mai mult decât trebuie, și nici nu vei simți că te-ai săturat. Dacă ești atent/ă la masă, atunci vei observa că te vei sătura chiar înainte să termini ce ți-ai pus în farfurie. Vei mânca mai puțin, prin urmare, vei slăbi.

Redu cantitatea de calorii consumată

Pare părea ceva dur, dar în realitate nu este. Nu trebuie să renunți la ceea ce îți place, doar să faci mici modificări sănătoase, pentru a mai reduce numărul de calorii. Înlocuiește batonul de ciocolată cu un măr, dacă masa ta constă în clasicul piure de cartofi cu pui prăjit, poți înlocui cartofii cu conopidă, iar puiul poate fi fiert, sau alege alte garnituri din legume, mai sănătoase și mai puțin calorice. Renunță la sucuri și la redu cantitatea de zahăr consumată.

Ciocolata neagră te ajută să slăbești

Cine ar fi crezut că dulciurile chiar te ajută să slăbești? Pare prea frumos să fie adevărat, nu-i așa? Ei bine, au fost realizate unele studii medicale care au scos în evidență că una dintre marile plăceri ale vieții, ciocolata neagră, te ajută să scazi mai ușor în greutate. Explicația este chiar simplă: antioxidanții din cacao folosită la prepararea acesteia previn luarea în greutate și scăderea glicemiei.

Mai multă mișcare

Chiar dacă nu erai un mare fan al mersului la sală, aceasta nu trebuie să te oprească să faci mai multă mișcare. Mergi pe jos sau cu bicicleta oriunde ai nevoie, urcă de mai multe ori pe zi treptele, nu pierde niciun prilej să fii ceva mai activ/ă ca înainte.

Odihnește-te

Nu doar că odihna insuficientă îți aduce niște cearcăne de toată frumusețea, dar te va face și să slăbești mai greu, și chiar vei mânca și mai mult. Lipsa somnului creează probleme de metabolism, și nu este de mirare că atunci când nu dormi suficient să simți un mare apetit pentru preparatele sau dulciurile nu tocmai sănătoase. De asemenea, medicii diabetologi susțin că o odihnă insuficientă se numără și printre cauzele care pot duce la apariția cazurilor de diabet. Prin urmare, fie că vrei să slăbești sau nu, odihnește-te suficient.

Vizualizează-ți scopul

Cele mai multe dintre femei își doresc să scape de kilogramele în plus pentru a-și putea cumpăra hainele care le plac și care, de obicei, ”sunt numai mărimi mici”. Prin urmare, se pare că o bună strategie atunci când vrei să slăbești este să îți vizualizezi mental scopul, și atunci vei avea o motivație mai mare.

De asemenea, poate ar trebui să iei în calcul și felul cum te îmbraci acum. Pare o afirmație cel puțin ciudată, nu-i așa? Cu toate acestea, specialiștii susțin că dacă ești genul care să se îmbrace cu haine mai largi, cu elastic, nu vei avea noțiunea exactă a kilogramelor tale în plus, deoarece ai impresia că porți aceeași mărime. Poartă mai degrabă haine din material puțin mai ”dure”, care te vor ”atenționa” atunci când iar ai mâncat prea mult, ceea ce înseamnă că este timpul să slăbești.

Farfurii mici

Știi cum poți să slăbești ușor și fără să îți dai seama de acest lucru? Nu trebuie să renunți la felurile tale favorite, doar folosește farfurii mici. Dacă ești atent la ceea ce mănânci, vei observa că deși ai o farfurie mică, te-ai săturat, ba chiar ți-a mai și rămas. Și iată cum, chiar fără să vrei, reușești să slăbești ușor și fără efort.

Acestea au fost trucurile noastre pentru ca tu să reușești să mai pierzi din greutate. Evident, tu știi mai bine situația, dar cert este că alături de un regim de slăbit eficient și care nu îți creează dezechilibre în organism, toate recomandările de mai sus te pot ajuta să îți vei mai repede visul cu ochii. Tu mai știi și alte metode prin care poți ”păcăli” foamea și care te fac să slăbești ușor, chiar fără să îți dai seama? Așteptăm răspunsurile tale în secțiunea de comentarii.

Post Your Comment Here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *