Stimulentul care fortifică sistemul imunitar pe cale naturală!

Cauți produsul natural care menține sănătos, acționând printr-o formulă cu puternice efecte antioxidante, antitumorale, antidegenerative?

Ce este sistemul imunitar?

Sistemul imunitar reprezintă totalitatea organelor, celulelor și a moleculelor care luptă împotriva bacteriilor, virușilor, ciupercilor și altor agenți patogeni care afectează organismul.

Această ‘’armată’’ formată din miliarde de celule conferă organismului o stare de rezistență sau de protecție față de o agresiune internă sau externă.

De fapt, sistemul imunitar are două roluri majore:

 • producerea de anticorpi: proteine ce atacă substanțele străine, eliminându-le din corp (sistem imun umoral);
 •  producerea de celule sanguine speciale, prin care limfocitele T acționează direct asupra substanțelor străine organismului, atacându-le (sistem imun celular).

Poluarea, stresul, alimentația chimizată și suprasolicitarea fizică sunt agresiuni externe și interne care împiedică dezvoltarea unui organism echilibrat, armonios.

Stilul de viață al omului modern afectează sistemul imunitar, care cedează încet și sigur în fața stresului, sedentarismului, poluării atmosferice, intoxicației prin alimentație și altor factori nocivi.

EXTRACTE ESENȚIALE, antioxidantul  și regenerantul care fortifică sistemul imunitar

Antioxidanții împiedică oxidarea celulelor organismului, fiind așadar în strânsă legătură cu sistemul imunitar.

Stimulentele imunitare din plante terapeutice sunt de un real ajutor pentru sistemul imunitar, prin creșterea capacității de lupta a organismului cu agresiunile externe și interne.

EXTRACTE ESENȚIALE susține sistemul imunitar și stimulează capacitatea de reducere a stresului oxidativ, grație conținutului său de antioxidanți naturali puternici – substanțe care apără organismul  de efectele nocive ale radicalilor liberi, respectiv, ale moleculelor care ne pun sănătatea în pericol și cauzează boli.

Efecte imunostimulatoare puternice. Beneficii pentru sistemul imunitar

O binecunoscută „armă’’ a naturii constă în remediile terapeutice care aduc beneficii minunate organismului, întărind, totodată, sistemul imunitar.

EXTRACTE ESENȚIALE conține o sumedenie de plante și extracte cu efecte imunostimulatoare și antibiotice puternice, cum ar fi:

 • Fructele de (Euterpe oleracea)

Au un conținut ridicat de antioxidanți (antocianine, fenoli, proantocianide, flavonoide, xantone), vitamine (vitamina A, B1, B2, B3, vitamina E), minerale (calciu, fosfor, fier și potasiu) și acizi grași Omega ( Omega 3, Omega 6, Omega 9).

Toate acestea protejează organismul de radicalii liberi. Astfel, sistemul imunitar devine mai puternic și mai pregătit în lupta cu infecțiile.

Fitosterolii din fructele de Acai contribuie la protejarea imunității în condiții de extenuare, în timp ce combinația de carbohidrați – fructoză, proteinele, grăsimile sănătoase – crește rezistența organismului la suprasolicitarea fizică.

 • Fructele de Mangosteen (Garcinia mangostana)

Protejează, de asemenea, sistemul imunitar. Au proprietăți imunostimulatoare, îmbunătățesc  activitatea sistemului limfatic și promovează întărirea imunitățîi.

Xantonele din mangostan sunt puternici antioxidanți naturali ce rup radicalii liberi, îmbunătățind funcțiile de apărare ale organismului.

 • de Hawaii (Morinda citrifolia)

Seleniul care se regăsește în extractul de Noni contribuie la formarea anticorpilor și blochează înmulțirea virușilor.

La creșterea imunității contribuie și damnacantalul din fructele de Noni, o substanță cu efect anticancerigen care inhibă multiplicarea celulelor precanceroase și stimulează formarea celulelor T și B, a macrofagelor și celulelor limfocitare.

 • Fructele de (Lycium barbarum)

Aduc un aport crescut de vitamine, printre care complexul B şi vitamina C, cu rol important în susţinerea imunităţii şi buna funcţionare a sistemului imunitar.

Conține cel puţin nouă substanţe care întăresc sistemul imunitar. Este un antiseptic cu spectru larg, este bogată în antocianine şi în taninuri, având o activitate antioxidantă intensă.

Luptă contra efectului  nociv al radicalilor liberi, al moleculelor agresive care afectează celulele organismului şi ale căror producţie este intensificată de poluare, stres, etc.

 • Resveratrolul (din rădăcini de Polygonum cuspidatum)

Pe lângă resveratrol, cel mai puternic natural, aceste rădăcini conțin flavonoizi, quercitină şi taninuri, acizi organici, micro şi oligo elemente,  vitamine lipo şi hidrosolubile, substanţe ce întăresc şi însănătoşesc întregul organism.

 • Fructele de Zmeur (Rubus idaeus)

Bogată în vitamina C și potasiu, zmeura contribuie din plin la dezvoltarea unor țesuturi conjunctive puternice, ajutând sistemul imunitar să respingă atacul micro-organismelor.

 • Fructele de Cireșe-negre (Prunus serotina)

Pline de antioxidanți, cireșele negre luptă împotriva radicalilor liberi. Complexul  de vitamine B (B1, B2, B6), vitaminele A, C și E, minerale și oligoelemente – fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, zinc – conferă organismului o stare de rezistență și de protecție.

 • Fructele de Afin (Vaccinium sp.)

Conțin mirtilină, o substanță  care penetrează celula bacteriei și îi slăbește vitalitatea. Pigmenții din fruct protejează organismul împotriva radioactivității și reglează anumite procese imunitare.

 • Fructele de Soc (Sambucus nigra)

Concentrația  mare de vitamina C, flavonoide, antociani și numeroși antioxidanți puternici din fructele de soc stimulează sistemul imunitar, prevenind, totodată,  infecțiile virale și bacteriene.

 • Semințele de struguri (Vitis vinifera)

Conțin cantități însemnate de vitamina E și vitamina F, precum și minerale – zinc, cupru, seleniu. Procianidinele din semințe sunt un agent anti-îmbătrânire de 50 de ori mai puternic decât vitamina E și de 20 de ori mai puternic decât vitamina C.

Semințele de struguri acționează ca stimulent imunitar, catalizând acțiunea vitaminei C în organism, favorizând producerea de celule imunocompetente și activându-le pe cele existente.

EXTRACTE ESENȚIALE: alte beneficii importante

 • crește imunitatea celulară și umorală, stimulează sistemul imunitar;
 • reduce efectele toxice ale radicalilor liberi, prin efectul antioxidant puternic;
 • este detoxifiant, ajutând la metabolizarea şi eliminarea deşeurile metabolice acumulate în organism;
 • previne formarea și dezvoltarea celulelor maligne, preîntâmpină modificările cromozomiale;
 • are efect hepatoprotector, susțînând și optimizând toate funcțiile ficatului;
 • scade colesterolul  ‘’rău’’ (LDL) şi are efect hipoglicemiant;
 • menţine pielea sănătoasă și poate fi un real adjuvant în afecțiunile cutanate (acnee, vitiligo, psoriazis);
 • este un bun antioxidant ocular, protejează vederea, îmbunătățește microcirculația la nivelul ochilor.

Post Your Comment Here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *