Licopenul (rodopurpurina)

Oncoforte licopen Licopenul este colorantul natural ce dă culoarea roșie anumitor fructe și legume și face parte din categoria carotenoizilor.  Un antioxidant extrem de puternic, sursa principală de licopen este și produsele procesate din tomate, care asigură peste 80% din doza zilnică necesară.

Yoav Sharoni , un medic implicat și în cercetare, de la Universitatea Ben-Gurion, a evidențiat efectul protector al licopenului împotriva razelor UV, raze ce pot afecta ireversibil epiteliul. Licopenul protejează organismul din interior, în timp ce cremele cu factor de protecție ridicat o fac din exterior.  De aceea, noi recomandăm  o cană de suc de tomate zilnic, pe perioada verii, pentru a avea parte de protecție solară naturală.

 

Alte efecte benefice ale licopenului sunt:

Oncoforte licopen

  • Menține sănătatea și aspectul plăcut al pielii;
  • Poate reduce  nivelul  de colesterol “rău” din sânge;
  • Îmbunătățește vederea;
  • Reduce riscul de boli cardiovasculare;
  • Întărește oasele.

 

 

 

În ceea ce privește beneficiile pe partea afecțiunilor cancerigene, licopenul s-a dovedit eficace în prevenirea diferitelor tipuri de precum cel de prostată, plămâni și stomac, de sân, cervical, uterin etc.  De aceea, ONCOFORTE conține în lista ingredientelor și Licopen, într-o cantitate bine calculată pentru a conlucra, împreuna cu celelalte substanțe, pentru beneficiul personal al fiecărei persoane care îl folosește. ONCOFORTE, cu rețeta sa unică, luptă pentru o calitate a vieții superioară și pentru o viață mai sănătoasă, mai mult timp. Dacă doriți să aflați mai multe sau să comandați Oncoforte, >click aici.

Oncoforte licopen