ASEA - Molecule de semnalizare redox

Imunitate, protecție celulară și alte beneficii cu molecule de semnalizare redox

Molecule de semnalizare redox? – Știință și cercetare

Corpul uman este o mașinărie spectaculoasă. Este format din sisteme și organe, țesuturi și oase și un creier care ajută totul să funcționeze. Dacă descompunem această maşinărie, ajungând până la elementele de bază, aceasta este formată din celule. De fapt, corpul uman are între cincizeci și trei sute de miliarde de celule.

În interiorul fiecărei celule, avem mitocondrii, microcentralele care eliberează energia necesară vieții (unele celule au mii de mitocondrii). Mitocondriile, atunci când funcționează corect, produc ceea ce este cunoscut sub numele de molecule de semnalizare redox. Aceste molecule acționează ca mici emițătoare care comunică între ele, ori cu părți ale celulei sau între celule. Aceste molecule au rolul de a comunica atunci când ceva nu merge bine într-o celulă și de a semnala genele (din ADN și ARN) pentru a repara dauna.

Factori precum stresul, îmbătrânirea, alimentația, aerul poluat pe care îl respirăm sau radiațiile pot dezactiva efectiv genele, determinând instrucțiunile genetice care mențin corpul sănătos să eșueze. De aceea, procesul de semnalizare redox este extrem de important pentru celule. Corpurile noastre se vindecă la nivel celular, iar instrucțiunile genetice care dictează funcționarea sănătoasă a corpului nu funcționează fără semnalizare redox.

Cum ne afectează lipsa moleculelor de semnalizare redox? 

Consecințele se pot manifesta în fiecare sistem al organismului:

 • Sistemul cardiovascular

Aproximativ  unul din trei decese petrecute în lume are ca principală cauză o afecțiune cardiovasculară.

 • Modularea hormonilor

Dezechilibrele hormonale, care afectează producția de hormoni sexuali cheie, reprezintă miliarde de dolari în costurile de asistență medicală. Acești hormoni (androgeni, estrogeni și progesteron) au roluri foarte importante, inclusiv prin protejarea împotriva dezvoltării celulelor preneoplazice sau neoplazice.

 • Răspuns inflamator

Inflamația cronică, adesea declanșată de stres, este legată de aproape toate cauzele majore de deces legate de boală, în special în societățile dezvoltate sau în curs de dezvoltare.

 • Sistem imunitar

Până la 50 de milioane de americani suferă de boli autoimune. Simptomele pot afecta toate organele.

 • Funcția digestivă

Bolile digestive sunt a doua cauză de invaliditate din cauza bolilor din Statele Unite. Restul țărilor, cu alimentație ce cuprinde din ce în ce mai multe alimente procesate, se apropie îngrijorător.

 • Semnalizare celulară

Semnalizarea celulară este factorul major în exprimarea genelor, nu tipul de expresie genetică ce determină culoarea părului tău sau înălțimea. Genele fac mult mai mult decât să vă controleze aspectul fizic. Acestea poartă către celule mesaje care susțin viața, iar celulele tale răspund la aceste mesaje, păstrându-te în viață și sănătoase.

Pe măsură ce îmbătrânim, semnalizarea celulară slăbește în intensitate (gândește-te că celulele tale se oxidează permanent), iar celulele oxidate pot perturba expresia genelor. Totuși, dacă ai avea o modalitate de a regla activitatea genelor cu molecule de semnalizare redox, comunicarea celulară ar rămâne puternică.

Moleculele de semnalizare redox-Tinerețe prelungităredox

 

 

 

 

Tehnologia ASEA

Din fericire, există o modalitate simplă de a aborda această depreciere celulară. Cu mai mult de 20 de ani în urmă, o echipă de profesioniști în domeniul medical, ingineri și cercetători au descoperit o tehnologie proprie pentru a crea molecule de semnalizare redox care să susțină viața.

După ani de studii și cercetări, oamenii de știință de la ASEA au pus bazele unui proces care creează molecule de semnalizare redox active, stabile în timp, și apoi au realizat un produs într-o formulă sigură și accesibilă consumatorilor: ASEA REDOX Supliment Pentru Semnalizare Celulară, cunoscut și sub denumirea mai comună de apă ASEA (deși este un mix, o soluție complexă de molecule).

Singurul supliment redox din lume

Ce este apa ASEA? Este un supliment de semnalizare celulară, creat prin utilizarea unui proces tehnologic brevetat, care reorganizează moleculele de sare naturală pură și apă purificată în molecule de semnalizare redox. Beneficiile soluției, apei ASEA au fost testate științific și s-au dovedit că evidențiază activarea căilor genetice și influențează pozitiv genele care au rol în:

 • Îmbunătățirea sănătății sistemului imunitar
 • Ajută la menținerea unui răspuns inflamator sănătos
 • Ajută la menținerea sănătății cardiovasculare și sprijină elasticitatea arterială
 • Îmbunătățirea sănătății intestinale și producția de enzime digestive
 • Modularea echilibrului hormonal pentru a sprijini vitalitatea și starea de bine

Tehnologia avansată de semnalizare redox a companiei ASEA oferă o conexiune esențială și o comunicare optimă între celule, pentru a asigura o regenerare și revitalizare optimă, sprijinind dezvoltarea de noi celule sănătoase în organism. Apa ASEA este singurul supliment redox din lume, certificat de institute independente renumite, cu conținut garantat de molecule de semnalizare redox active. Doar 120 ml pe zi influențează sănătatea chiar de la nivel genetic (ADN și ARN). Poate afecta pozitiv expresia genelor în tot corpul, ajutând la protejarea, întinerirea și menținerea celulelor funcționale la nivelurile lor optime. Apa ASEA poate avea un impact pozitiv asupra fiecărui sistem din corpul dvs., chiar din ziua în care începeți să o utilizați.

Siguranța produselor

ASEA are o implicare continuă în demonstrarea siguranței și eficienței produselor, acționează permanent pentru certificarea produsele acolo unde este posibil și investește continuu în cercetarea care dovedește potențialul și beneficiile suplimentării semnalizării cu molecule de semnalizare redox. ASEA desfășoară o cercetare continuă pentru a se asigura că produsele sunt sigure și respectă cel mai înalt nivel de standarde de producție.

Peste 5 milioane de dolari au fost cheltuiți pentru testarea suplimentului ASEA Redox și a tehnologiei din spatele îmbunătățirii sănătății celulare. Toate rezultatele arată că ASEA este sigur pentru țesuturi, organe și sisteme corporale. Cercetătorii din toată lumea au publicat peste 10.000 de studii legate de tehnologia de semnalizare redox.

ASEA REDOX este produs într-o instalație înregistrată de FDA, certificată de NSF și este certificată de BioAgilytix Laboratories, un laborator terț, independent, pentru conținutul de molecule de semnalizare redox active. ASEA nu face niciun fel de testare pe animale.

Produsele ASEA

Pe lângă suplimentul de semnalizare celulară ASEA REDOX, compania ASEA a mai dezvoltat:

 • ASEA RENU 28 Produse pentru revitalizarea pielii
 • ASEA VIA Source- multi-vitamine
 • ASEA VIA Lifemax – supliment de stil de viață activ
 • ASEA VIA Biome – probiotice

Puteți afla mai multe despre produsele ASEA REDOX contactând persoana care v-a oferit aceste informații.

Sursa: www.aseaglobal.com

Post Your Comment Here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *