Gheara mâței - Oncoforte - cancer la sân

Gheara mâței și Oncoforte în luptă cu cancerul

Remedii naturale împotriva cancerului

Căutând deunăzi planta pe Internet am găsit Oncoforte, un produs care conține pe lângă Gheara mâței (Uncaria tomentosa) și alte 25 de plante sau extracte din plante cu acțiuni extrem de benefice.

Cunoscută în Romania, de-abia în ultima perioadă, după denumirea populară Gheara mâței, Uncaria tomentosa este o liană care crește la 400-800 metri deasupra nivelului mării. Ea se numește în engleză Cat’s claw iar în spaniolă Uña de gato, care înseamnă același lucru.  Numele acesteia provine de la spinii ascuțiți, grupați câte doi la baza fiecărei perechi de frunze și care se aseamănă cu ghearele unei pisici. Efectele sale terapeutice sunt cunoscute de mii de ani, planta fiind folosită de indieni și de civilizația Inca în medicina tradițională.

Cele doua specii cunoscute de Gheara mâței sunt Uncaria guianensis, folosită în mod tradițional pentru vindecarea rănilor și Uncaria tomentosa, care are efecte benefice asupra sănătății și se găsește în numeroase suplimente alimentare, fiind cea cu acțiuni antitumorale, imunomodulatoare, antiinfecțioase.

Cat’s claw are o structură fitochimică unică, conținând cinci categorii principale de compuși: alcaloizi, polifenoli, triterpine, glicozide și fitosteroli. Studii efectuate în diferite țări precum Austria, Germania, Ungaria, Italia, Anglia, Peru au demonstrat că această plantă ajută la întărirea sistemului imun, are proprietăți antimicrobiene, antitumorale, antiinflamatorii, antioxidante, antialergice.

Efectele benefice ale Oncoforte și Uncaria tomentosa asupra organismului:

  • Reduce peroxizii periculoși și radicalii superoxizi;
  • Inhibă producerea factorului alfa în necroza tumorală (factor ce declanșează inflamațiile acute/cronice);
  • Inhibă activarea factorului nuclear kappa (asociat cu cancerul sau alte boli avansate);
  • Reduce eliberarea de prostaglandin E2, un mediator inflamator asociat cu boli precum artrita;
  • Reduce inflamația osteoarticulară, genito-urinară și digestivă;
  • Ajută la stimularea acțiunii leucocitelor, macrofagelor, îmbunătățind sistemul imun;
  • Reducerea agregării plachetare.

De ce s-a inclus în formula ONCOFORTE  acest ingredient?

Deși legislația modernă europeană și din America de Nord interzice menționarea pe etichetele remediilor naturale a vreunei proprietăți de prevenire, vindecare, sau tratare a bolilor, toată lumea este conștientă de faptul că timp de mii de ani oamenii s-au tratat cu astfel de remedii, și nu cu medicamentele care au apărut în ultimii 200 de ani. De altfel, industria suplimentelor alimentare naturale cunoaște și ea un avânt deosebit, oferind o contrapondere produselor chimice cu nenumărate efecte adverse. Din această dorință se pare că a apărut și , iar semnalele pozitive care vin dinspre consumatorii acestui produs sunt încurajatoare.

Oncoforte, acest produs conține și Cat’s Claw, deoarece studiile efectuate pe această plantă i-au evidențiat capacitatea de prevenire a diviziunii celulare anormale ce caracterizează cancerul. Împreună cu celelalte ingrediente din compoziția sa, Oncoforte vă ajută în lupta pentru sănătate, oferind un sprijin natural împotriva multiplicării anormale a celulelor.

Din câte vedem în descrierea produsului Oncoforte, acesta conține cele mai eficiente plante și extracte pentru obiectivul urmărit și credem că ar fi util de consumat din când în când, chiar dacă ne-a ferit Dumnezeu sau Universul de vreo boală gravă.

 

De nouă ani în restul lumii, acum și în România, ONCOFORTE  luptă pentru și împreună cu dumneavoastră!

Puteți afla mai multe detalii sau puteți comanda Oncoforte >aici

 

Post Your Comment Here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *