Cum să ai mereu o piele frumoasă și sănătoasă!

Fără îndoială că oamenii sunt ființe prin esență vizuale, așa că, oricât am încerca noi să negăm acest lucru, aspectul fizic chiar contează atunci când ne întâlnim cu cineva. De regulă reprezentantele sexului frumos sunt ceva mai sensibile la acest subiect, și toate își doresc, în esență, același lucru: o piele frumoasă și sănătoasă!

Stilul de viață chiar contează!

Atunci când îți dorești o piele frumoasă și sănătoasă, stilul de viață chiar contează. De aceea, este important să duci o viață echilibrată, să te ferești de excese, iar pentru a afla mai multe, ai doar puțină răbdare și în rândurile următoare vei afla care sunt factorii care influențează în mod negativ sănătatea pielii, dar și ce trebuie să faci pentru a o menține hidratată și strălucitoare.

Stilul alimentar

O piele frumoasă și sănătoasă depinde foarte mult și de stilul tău alimentar. Dacă acesta este unul plin de prăjeli, multe alimente procesate, fast-food, sucuri, iar legumele și fructele proaspete nu prea se regăsesc, atunci este clar că avem o problemă. Începe chiar acum să faci schimbarea de care ai nevoie, pentru că nu doat că vei avea o piele frumoasă și sănătoasă, dar și organismul tău va funcționa mai bine, și chiar vei reuși să slăbești câteva kilograme. Și este cineva care nu își dorește acest lucru?

Fumatul, inamicul care te împiedică să ai o piele frumoasă și sănătoasă

Ai auzit desigur că fumatul este unul dintre cei mai mari inamici ai sănătății. Și ești conștientă de acest lucru, dar tot nu te poți lăsa. Dacă mai ai nevoie de o motivație pentru a renunța la țigări, îți mai oferim una: acesta te împiedică să ai o piele frumoasă și sănătoasă. Nu doar că ridurile își vor face mai rapid simțită prezența pe pielea ta, dar aceasta va fi și una ternă, lipsită de acea luminozitate pe care ți-o dorești. Și toate aceste neplăceri apar din cauza fumului de țigară, care împiedică oxigenarea corectă a sângelui și a pielii, ceea ce duce la hrănirea mai proastă a celulelor, adică îmbătrânirea lor.

Prea mult soare dăunează

Este cunoscut faptul că vitamina D este numită și ”vitamina soarelui”, așa că te gândești că expunerea la razele acestuia nu are cum să-ți dăuneze. Da, în mare parte este adevărat, dar trebuie să reții faptul că excesul nu se indicat nici în acest caz. De aceea, pe perioada verii, când razele acestuia sunt mult mai puternice, iar pielea este mai mult expusă, trebuie să ai grijă să consumi mai multe alimente bogate în vitaminele A, C și E, dar și zinc. Dacă procedezi astfel, nimic nu te va opri în a avea o piele frumoasă și sănătoasă.

Odihna insuficientă

Dacă dormi în jur de 7 – 8 ore pe noapte, atunci este posibil ca problemele cu tenul să te ocolească. În caz contrar, organismul nu are timpul necesar să se refacă, ceea ce înseamnă că va fi obligat să își consume din resurse. Acest lucru va duce la un risc crescut de îmbătrânire a organelor, iar pielea ta va arăta exact așa cum nu îți dorești.

Evită situațiile stresante

Stresul este marea problemă a omului în zilele noastre, și din păcate acest lucru se observă pe pielea noastră, cum se spune. Nu doar că organismul este dat peste cap și nu mai funcționează așa cum trebuie, dar și pielea este afectată. Prin urmare, dacă îți dorești o piele frumoasă și sănătoasă, poate ar fi bine să gestionezi așa cum trebuie situațiile stresante, iar efectele pozitive nu vor întârzia să apară.

Lasă natura să îți vină în ajutor

Protecție și hidratare sunt cele două cerințe pentru o piele frumoasă și sănătoasă, iar Aloe Bellezza Naturale, o cremă cu conținut ridicat de Aloe vera (40%), cu acțiune hidratantă și calmantă, le îndeplinește cu brio. Avem de a face cu un produs natural, fără adaos de parfum, care este absorbit rapid, fără efect gras. Formula conține componente vegetale atent selectate, fără parafină și ulei mineral, hidratează ușor și protejează pielea feței. Aloe Vera (40%), hidratează, protejează și reechilibrează pielea feței, uleiul de migdale menține hidratarea, în timp ce vitamina E are acțiune antioxidantă.

Ulei de cocos împotriva ridurilor

Dintotdeauna femeile și-au dorit să fie frumoase și, pe cât posibil, mereu tinere, cu o piele perfect întinsă, iar ridurile să nu își facă simțită prezența pe chipul lor. Vitamina E este cea care le promite femeilor o piele frumoasă și sănătoasă, iar dacă vrei ceva natural, dar care să o conțină din plin, atunci încearcă uleiul de cocos. Acesta protejează pielea împotriva crăpăturilor sau a uscării, iar apariția ridurilor mai poate fi amânată o perioadă dacă se folosește uleiul de cocos. De obicei, uleiul de cocos este folosit în industria cosmetică drept cremă de corp hidratantă, demachiant sau luciu de buze.

Aloe vera pur hidratează pielea

Unul dintre ingredientele naturale care nu are voie să lipsească din lista de ingrediente a unui produs de înfrumusețare, care hidratează pielea, este și aloe vera pur. De fapt, beneficiile acestei plante în materie de tratare a afecțiunilor dermatologice sunt prea bine cunoscute. În afară de faptul că hidratează pielea perfect, aloe vera ajută și la remedierea unor probleme ale pielii cum ar fi: dermatită, eczeme și psoriazis. De asemenea, această plantă are un efect dezinfectant și cicatrizant și, ceea ce este cu adevărat important, este că nu are efecte adverse pentru piele, ceea ce înseamnă că poate fi folosită de toată lumea.

Uleiul de migdale dulci, secretul frumuseții

Beneficiile uleiului de migdale dulci în ceea ce privește îngrijirea pielii au fost observate încă din antichitate. Egiptencele mai ales îl foloseau pentru a avea o piele frumoasă și sănătoasă, dar și pentru a scăpa de cearcăne sau de riduri, adică tot ceea ce nemulțumește și femeile din prezent.

Oamenii au demonstrat că uleiul de migdale dulce are o formulă foarte apropiată de cea a sebumului care este produs în mod natural de pielea noastră, așa că folosirea lui într-un produs de îngrijire corporală înseamnă nu numai că oferă pielii strălucire și emoliere profundă, ci ajută și la diminuarea iritațiilor. De asemenea, s-a observat că uleiul de migdale hidratează pielea, procesul de îmbătrânire prematură al acesteia este îmbunătățit, vergeturile se estompează, iar ridurile fine nu mai sunt o probleme.

Uleiuri naturale, perfect compatibile cu pielea

În îngrijirea tenului, femeile ar trebui să înțeleagă că ingredientele chimice nu fac decât să agreseze pielea, de aceea el ear trebui să folosească uleiurile naturale, sau lipidele de origine vegetală. Din cauza unei hidratări necorespunzătoare, a unui stil alimentar total nesănătos, a razelor solare, sau chiar a administrării unor medicamente, dorința de a avea o piele frumoasă și sănătoasă nu este chiar atât de lesne de îndeplinit. Astfel apar primele semne de îmbătrânire prematură, riduri, ba chiar și unele afecțiuni dermatologice. Pielea nu mai are acea strălucire naturală, iar elasticitatea are și ea de suferit. Cu ajutorul uleiurilor vegetale, deshidratarea pielii nu se mai produce, și o dată ce pătrund în piele, rețin apa în țesut. Pe scurt, acestea hidratează pielea, păstrându-i frumusețea naturală.

Post Your Comment Here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *