Complexul protector pentru sănătatea inimii tale

Bolile cardiovasculare sunt principala cauză de mortalitate la nivel mondial, reprezentând o treime din numărul total de decese. O cifră care nu trebuie neglijată, având în vedere că estimarile spun că în 2020 acestea vor deveni și principala cauză de handicap, depășind bolile infecțioase. Descoperă complexul protector pentru tale!

Dar cum ne putem da seama dacă suferim de o boală cardiovasculară?

Între simptomele prezente în cazul unei boli de inimă se numără: anxietatea, durerea în piept, tusea persistentă, vertij, oboseală neobișnuită, starea de greață și lipsa poftei de mâncare, palpitațiile care indică existența unei tulburări de ritm cardiac, etc. Nu mai precizăm faptul că pentru orice stare pe care o aveți și nu este cea de bine, trebuie să consultați un medic.

Este indicat să prevenim și să nu tratăm. Uneori pentru a trata este prea târziu.

Una din principalele cauze care duc la apariția bolilor de inimă este alimentația nesănătoasă. Dulciurile în exces, grăsimile, mâncarea de tip fast-food sunt total neindicate în prevenția bolilor cardiovasculare. Puteți opta pentru legume, în special cele verzi precum spanacul, fructe de pădure și cele cu coaja lemnoasă, precum nucile, semințe de in, așadar o multitudine de alimente pe care le puteți combina pentru a realiza meniuri diversificate.


În sezonul rece, deși nu avem acces la legume și fructe proaspete, avem la îndemână produse naturiste, la mare căutare în zilele noastre, pentru beneficiile lor terapeutice.

CONTROL COLESTEROL reprezinta o sursă bogată de steroli complecși de origine vegetală, esențiali pentru reglarea colesterolului și trigliceridelor.

Acesta reprezintă complexul protector ce inhibă absorbția intestinală a colesterolului.

este o plantă renumită în medicina Ayureda și utilizată de peste 2000 de ani. Aceasta determină creşterea numărului de leucocite ale sângelui şi dezinfectează secreţiile, inclusiv mucusul, transpiraţia şi urina. Reduce grăsimea, toxinele, tumorile şi ţesuturile necrozate.

(numita mai tarziu vitamina B3) a fost descoperită inițial în contextul căutării unui tratament pentru vindecarea pelagrei. Vitamina B3, face parte din complexul vitaminic B, care joacă un rol esențial în metabolism.

Capsicum fastigiatum are efecte de reducere a nivelelor de din sânge. Prin efectul său vasodilatator, capsaicina scade tensiunea arterială și riscul de accidente vasculare ori infarct de miocard. Se poate folosi pentru stimularea circulației la membrele inferioare ori în alte zone afectate.

Policosanol este un extract  natural din trestie de zahăr, cu efecte hipocolesterolemiante. Conține compuși izolați din tulpina trestiei de zahăr. Reduce sinteza colesterolului în ficat, astfel ajută la prevenirea aterosclerozei. Reglează valorile colesterolului total, ale LDL- colesterolului și a trigliceridelor. Crește vitalitatea și îmbunătățește rezistența organismului la stres.

Iată câte beneficii într-o singură capsulă de “Control Colesterol”.

Nu trebuie uitat faptul că, pe lângă alimentație, mișcarea deține un loc important în prevenirea a numeroase afecțiuni ale inimii. Zi de zi ne putem ajuta inima, respectând câteva reguli legate de alimentație, mișcare sau alți factori de risc, precum fumatul sau alcoolul.Post Your Comment Here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *