Ce este GRAVIOLA și ce efecte benefice are?


GRAVIOLA (Annona Muricata) este fructul țepos, de culoare verde, ce crește în copacul numit GUANABANA, originar din America Centrala si de Sud. Fructul este foarte mare si are miezul dulce-acrisor.

Graviola ajută nu doar în lupta împotriva cancerului, dar este și un agent antimicrobian cu spectru larg în infecțiile bacteriene și fungice. Și-a dovedit eficacitatea împotriva paraziților interni, ajută la reglarea tensiunii arteriale și este utilizat pentru stări depresive, stres și regenerarea celulelor nervoase.

Componentele active ale Graviolei sunt substanțe denumite Acetogenine Annonaceous,  și se regăsesc numai în familia plantelor Annonaceae. Graviola conține 82 de Acetogenine diferite care oferă un suport elocvent și puternic în chimioterapie.

Cum acționează Graviola în lupta împotriva cancerului?

Aceasta are capacitatea de a reduce aportul de adenozin trifosfat (ATP) în celulele canceroase, ducând la apoptoza celulei tumorale. Pe întelesul tuturor, celula canceroasă nu mai este “hrănită”, nu se mai poate multiplica și moare.

Studiile efectuate de-a lungul anilor au arătat că substanțele active din Graviola identifică și distrug celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar și cancer pancreatic. De asemenea, acestea acționează selectiv doar asupra celulelor canceroase, fără a afecta celulele sănătoase ale organismului.

Rezultatul cercetărilor efectuate pe acțiunea extrasului de Graviola au fost prezentate în diverse publicații precum:

-revista “Nutriție și cancer” din anul 2011 (influența extrasului de graviola asupra cancerului mamar);

-“Cancer Letters” din 2012 (anumiți compuși din graviola pot inhiba creșterea și răspândirea celulelor de pancreatită)

-“Jurnalul African de medicină tradițională, complementară și alternativă” din 2008 (rezultate bune în tratamentul diabetului zaharat)

-“Jurnalul de Etnofarmacologie” din 1998 (efecte benefice în lupta împotriva virusului herpex simplex-1)

Scopul tuturor tratamentelor împotriva cancerului este de a distruge sau de a îndeparta tumora sau toate celulele canceroase din organismul pacientului. Acest lucru este posibil prin folosirea corectă a tratamentelor adecvate, de obicei în asociere. ONCOFORTE vine ca un adjuvant în tratamentul împotriva cancerului, fiind produsul naturist cu o multitudine de ingrediente care, împreună, luptă pentru a elimina și prelungi viața pacienților. Recomandăm ONCOFORTE datorită formulei sale, o formulă superioară produselor deja existente pe piață, la un preț mai mult decât accesibil.

De astăzi, luptăm împreună cu voi pentru o viață  mai lungă și o calitate a vieții mai bună!

 

 

Alte article asemanatoare:

  1. Rozmarin,efecte benefice.
  2. Fructul NONI
  3. Ciuperca nemuririi, marele protector imunitar!
  4. Brocoli,o leguma miraculoasa
  5. Măslinul, uleiul de masline, frunzele de măslin