Cat’s Claw sau Ghiara mâței


Cat’s claw, cunoscută în Romania după denumirea populară Ghiara mâței, este o liană care crește la 400-800 metri deasupra nivelului mării. Numele acesteia provine de la spinii ascuțiți, grupați câte doi la baza fiecărei perechi de frunze și care se aseamănaă cu ghiarele unei pisici. Efectele sale terapeutice sunt cunoscute de sute de ani, planta fiind folosită de indieni în medicina tradițională.

 

Cele doua specii cunoscute de Ghiara mâței sunt Uncaria guianensis, folosită în mod tradițional pentru vindecarea rănilor și Uncaria tomentosa, care are efecte benefice asupra sănătății și se găsește în numeroase suplimente alimentare.

Cat’s claw are o structură fitochimică unică, conținând cinci categorii de compuși: alcaloizi, polifenoli, triterpine, glicozide și fitosteroli. Studii efectuate în diferite țări precum Austria, Germania, Ungaria, Italia, Anglia, Peru au demonstrat că această plantă ajută la întărirea sistemului imun, are proprietăți antimicrobiene, antitumorale, antiinflamatorii, antioxidante, antialergice.

 

 

Efectele benefice asupra organismului:

 • Reduce peroxizii periculoși și radicalii superoxizi;
 • Inhibă producerea factorului alfa în necroza tumorală (factor ce declanșează inflamațiile acute/cronice);
 • Inhibă activarea factorului nuclear kappa (asociat cu cancerul sau alte boli avansate);
 • Reduce eliberarea de prostaglandin E2, un mediator inflamator asociat cu boli precum artrita;
 • Reduce inflamația osteoarticulară, genito-urinară și digestivă;
 • Ajută la stimularea acțiunii leucocitelor, macrofagelor, îmbunătățind sistemul imun;
 • Reducerea agregării plachetare.

 

 

De ce am decis să îmbunătățim formula ONCOFORTE cu acest ingredient?

Oncoforte, noul nostru produs antitumoral conține și Cat’s Claw într-o formă concentrată, deoarece studiile efectuate pe această plantă i-au evidențiat capacitatea de prevenire a diviziunii celulare anormale ce caracterizează cancerul. Împreună cu celelalte ingrediente din compoziția sa, Oncoforte va ajută în lupta pentru sănătate, oferind un sprijin naturist împotriva cancerului.

De astăzi, ONCOFORTE luptă pentru și împreună cu dumneavoastră!

 

Alte article asemanatoare:

 1. Iarba-mâţei
 2. Licopenul (rodopurpurina)
 3. Rodia și sucul de rodie
 4. Telina
 5. Măslinul, uleiul de masline, frunzele de măslin